Climber trenýrky se hodí pod volné a ležérní oblečení

Trenýrky se zdaleka nenosí tak často jako kdysi. V dnešní době moderní muži nosí také boxerky nebo slipy. Volné trenýrky však mají stále místo v šatníku mnoha mužů. A důvod? Je jednoduchý. Trenýrky jsou oblíbené zejména pro svůj volný střih a pohodlný materiál. Nosí je muži jakékoli věkové kategorie, jelikož jsou neskutečně pohodlné, nikde netlačí a jsou prodyšné. Nosí se tak zejména pod volné a ležérní oblečení. Díky bavlněnému materiálu jsou skvělé na nošení v horkých měsících roku. Pohodlnost volného střihu představují české Climber trenýrky.

Climber trenýrky

Climber trenýrky jsou pohodlné.

Pohodlí volných trenýrek především

Představujeme Vám české trenýrky značky Climber. Značka vznikla v České republice a už od roku 2001 nabízí svým zákazníkům volné trenýrky a konfekční dámské a pánské oblečení. Kompletní výroba od výběru látky přes ušití, balení a expedici je v České republice. Pohodlí trenýrek Climber zajišťuje zejména volný střih na bocích s rozparky. Díky tomu budou Climber trenýrky volné i v oblasti stehna a oblíbí si je také muži se širšími stehny a se statnou postavou. V pase mají širokou, ale pohodlnou gumu, která je obšitá látkou pro ještě větší komfort. Zadní díl nemá středový šev, který by mohl tlačit. Trenýrky jsou tak při sezení maximálně komfortní.

Climber trenýrky

Climber trenýrky podtrhnou váš styl.

Trenýrky Climber jako stylový doplněk

Chcete zvýraznit váš osobitý styl? Zvolte volné Climber trenýrky. Šijí se v různých barvách a vzorech. Materiál je ryze bavlněný, který je vhodný i pro muže s citlivou pokožkou. Trenýrky vybírejte také podle barvy. Pod bílé oblečení volte neutrální barvy bez pestrých vzorů. Pod džíny a neformální oblečení naopak můžete zvolit pestřejší vzory. Pokud vám pak trenýrky náhodou v pase vykouknou zpod oblečení, podtrhnou tak váš styl a ležérnost.  Climber trenýrky tak dokonale umocní váš styl.

Napsat komentář