Jsou barvené, veselé a rošťácké. Takové jsou podkolenky dámské

Podkolenky dámské jsou především praktickou součástí vašeho sportovního outfitu. Podkolenky dámské mohou být součástí jak sportovního oblečení, tak neformálního oblečení. Podkolenky dámské pro chladnější počasí zahřejí a jsou vhodné zejména do sychravého a vlhkého počasí. Naopak sportovní podkolenky dámské jsou vhodné pro jakýkoli druh sportu, kolečkové brusle, běh nebo turistiku. Navíc pokud jsou vyrobeny z funkčních materiálů, udrží vaše nohy v suchu a teple. Díky velice vysokému střihu končící těsně pod kolenem jsou pohodlné a nikde netlačí. Sportovní podkolenky dámské často disponují i zesílenou patou a špičkou, což oceníte při fyzicky náročných sportech jako jsou běžky nebo běh.

Podkolenky dámské
Podkolenky dámské jsou módním doplňkem

Elegantní podkolenky

Podkolenky dámské určené k běžnému outfitu vytváří rošťácký i elegantní styl. Vyberte si ty svoje pravé, které se hodí k vašemu stylu. Mohou být veselé, barevné, hravé s obrázky nebo jednoduché jednobarevné. Milovníci pestrých barev si vyberou z neonových odstínů žluté, zelené, růžové nebo tyrkysové barvy. Záleží na vaší fantazii a vašem vkusu. Podkolenky dámské jsou konstruovány tak aby vám z nohou nesjížděly a aby držely v požadované výšce a nerolovaly se. Elegantní podkolenky dámské jsou většinou vyrobeny z bavlněných materiálů s příměsí elastanu nebo lycry, tak aby byla dodržena příslušná pružnost a variabilita střihu.

Podkolenky dámské
Podkolenky dámské zahřejí nohy

Kompresní podkolenky dámské

Pokud jste milovnicí jakéhokoli pohybu a jste sportovně založena, určitě jste se setkaly s kompresními podkolenky dámskými. Kompresní podkolenky dámské můžete využít při jakémkoli sportu, zejména při běhu, cyklistice, lyžování, běžkách nebo při turistice. Ptáte se proč? Kompresní podkolenky dámské jsou konstruovány tak, aby zpevnily vaše lýtkové svaly. Svaly se totiž při fyzické aktivitě tolik netřesou a nehrozí tak jejich poranění, navíc se díky stažení podkolenkou dostane do svalu více kyslíku, který ho rychleji zregeneruje. Kompresní podkolenky jsou navíc vyrobeny z funkčních materiálů, které pomáhají odvádět pot od těla a nechají pokožku volně dýchat. Ať už si vyberete sportovní nebo elegantní podkolenky dámské, přejeme šťastnou volbu.

Napsat komentář