Pánský nátělník je elegantní módní doplněk nejen na zimu

Léto je za námi a před námi je chladný podzim a zima. Abyste byli v teple a pohodlí za každé situace, oblečte si pánský nátělník, který vás zahřeje. Pánský nátělník je stylový a praktický doplněk, který vás ochrání před chladným počasím, a navíc se budete cítit pohodlně po celý den a za každé situace. Navíc je praktický, udržuje vaše záda v teple a poskytuje maximální komfort při nošení. Z těchto důvodu je nátělník mezi muži tak oblíbený a nesmí chybět v žádném šatníku.

pánský nátělník

Pánský nátělník je praktický.

Klasický pánský nátělník v bílé nebo černé barvě

Každý rok se objevují nové trendy barvy a tento rok tomu není jinak. Pokud sledujete módní trendy, jistě si v barvách vyberete ty pravé. Letos jsou jednoznačně v kurzu zemité, oranžové barvy. Avšak nejoblíbenější barvou pánského nátělníku nadále zůstává nesmrtelná bílá a černá. Bílý nátělník je vhodný zejména pod bílou společenskou košili nebo pod bílé tričko. Černý nátělník naopak zvolte pod tmavé oblečení. Pánské nátělníky můžete zvolit na formální událost pod košili a oblek, nebo pod ležérní oblečení, kde vás ochrání od chladného počasí.

pánský nátělník

Pánský nátělník zahřeje.

Střih a materiál pánského nátělníku

Střihy jsou léty ověřené a více méně stále podobné. Můžete si vybrat střih s klasickým kulatým výstřihem, nebo s výstřihem do písmene „V“. Záleží na tom, pod jaké oblečení chcete nátělník nosit. Pánský nátělník ocení zejména muži jako podvlékací vrstvu pod oblečením, proto je oblíbený delší střih, který umožní zastrčení nátělníku do kalhot. Praktický je také delší zadní díl. Pánský nátělník může být ušit z bavlněného materiálu s příměsi elastanu, nebo z ryze bavlněného materiálu. Sportovně laděni muži ocení pánský nátělník z funkčního materiálu, který je lehký a skvěle odvádí pot a proto je vhodný pro jakýkoli druh sportu. Ať už si zvolíte bavlněný nebo funkční nátělník, důležité je cítit se v něm pohodlně a komfortně.

Napsat komentář