Clip in vlasy na objem i délku

Neznám ženu, která by netoužila mít dlouhé a husté vlasy. Jak se říká, vlasy jsou korunou krásy, ale ať děláte cokoliv, ne a ne vám dorůst? Nebojte se, nejste jediná. Mnoho žen by ocenilo, kdyby byla jejich hříva delší, hustší nebo nejlépe obojí. Naštěstí, doba pokročila, a vy už nemusíte utrácet všechny úspory na zázračné pilulky, které slibují zázraky a výsledky se nakonec i tak nedostaví. Poslední roky jsou mezi ženami velmi populární clip in vlasy. Jsou to příčesky z pravých lidských vlasů, které si díky praktickým kovovým sponkám snadno připnete na vlasy. Je to jednoduchý a efektní způsob jak si prodloužit a zhustit vlasy. Na trhu je obrovské množství odstínů. Na výběr jsou rovné i vlnité, dlouhé, krátké, dokonce i melírované příčesky a jelikož se jedná o lidské vlasy, můžete je mýt, žehlit, kulmovat a dokonce i barvit.

clip in vlasy

Clip in vlasy vám dodajú žádaný objem

Clip in vlasy jsou nenápadné

Výhodou clip in vlasů je to, že během pár minut se víte změnit k nepoznání. Jeden den máte vlasy krátké, další den už kráčíte po ulici s dlouhou hustou hřívou, za kterou se otáčejí nejen muži. Můžete je nosit denně nebo jen na různé příležitosti, jako například na ples či na svatbu. Clip in vlasy, na rozdíl od metody napojování, vůbec nezatíží vaše vlasy. Aplikace je velmi rychlá a jednoduchá, zvládnete ji sama za pár minut, čímž ušetříte hromadu peněz za kadeřnici. Na čem si ale třeba dát záležet, je výběr clip in vlasů. Nenechte se ovlivnit nízkou cenou syntetických, uměle působících příčesků a raději sáhněte po lidských vlasech. Vypadají nenápadně a vydrží mnohem déle. Neexistuje nic horšího, než vidět na ulici ženu, na které už z dálky vidět, že vlasy nejsou její. A věřte, že takových žen není málo. Na některých věcech se opravdu nevyplatí šetřit a v případě clip in vlasů to platí dvojnásob. Chcete přece vypadat jako sexy diva a ne jako strašidlo s koštětem na hlavě.

clip in vlasy

Clip in vlasy si vyžadují pravidelnou péčí

Co je třeba vědět o clip in vlasech

Clip in vlasy vyžadují určitou péči. Při denním nošení jejich třeba minimálně jednou týdně mýt. Kromě toho je nutné jejich umýt vždy, když jste je na hotovém účesu sprejovali lakem na vlasy nebo použili jiné vlasové přípravky, je třeba je pravidelně česat a určitě byste neměli v nich spát. Při výběru vhodného odstínu clip in vlasů myslete na to, že pokud si nejste jistá, je lepší koupit světlejší. Snadno ho můžete přebarvit na požadovaný odstín. Životnost clip in vlasů je velmi těžko určit. Vše je ovlivněno tím, jak často příčesek nosíte, zda byl barvený nebo často kulmován. Obrovskou výhodou clip in vlasů zůstává jejich cena. Jsou totiž několikanásobně levnější než jiné metody prodlužování vlasů.

Napsat komentář