Těhotenství – můj vykřičník na dovolené

těhotenství

…řeči o dovolené i těhotenství

Těhotenství na dovolené je něco, co straší mnoho z nás. Vyhnout se mu je jednoduché, no přijít k němu je ještě jednodušší.

Minulý rok jsme se s kamarádkami rozhodli, že spolu pojedeme na dovolenou. Jeden den jsme se tedy dohodli a sešly jsme se. U kávy jsme probíraly naši cílovou destinaci. Jelikož každá z nás měla trochu jinou představu o tom, kam vlastně pojedeme, debata se nakonec trochu natáhla. Nakonec však přeci jenom padlo konečné rozhodnutí. Všechny jsme se shodli na destinaci a tou bylo Bulharsko. Ani jedna z nás tam zatím nebyla, a proto se nám to zdálo jako výborné řešení naší situace. A nakonec i podle vyhledávání na internetu to bylo to řešení velmi ekonomické.

Debata byla velmi dlouhá. Bavili jsme se o všelijakých aspektech a tématech. Řeč přišla i na těhotenství. Jak by to asi dopadlo, kdyby jedna z nás nechtíc otěhotněla kvůli případnému románku na naší dovolené? No určitě ne velmi dobře. Hlavně, kdyby šlo o někoho, koho už v životě neuvidíte. Dovolená by tak mohla skončit dost nepříjemně.

Ale pokračujme dále. Jelikož cílem naší dovolené nebylo jenom opalovat se na pláži a užívat si moře, ale i poznávání nových lidí a zabavení se, po důkladnějším průzkumu všech letovisek a možností jsme se nakonec rozhodli pro Slunečné pobřeží. Je to letovisko v obci Nesebar. Tato oblast se nachází poblíž Burgasu a je zde k dispozici množství hotelů, restaurací, aquaparků, areálů určených pro vodní sporty a pro nás velmi atraktivních hudebních a nočních klubů. Nachází se zde tedy všechno, co potřebujeme proto, aby byla naše dovolená fajn. Bulharsko je určitě destinace, kterou stojí za to navštívit. My jsme se už velice těšily.

Přes den pláže a večer party

těhotenství

Dovolená s kámoškami k nezaplacení

A tak jsme tedy jednoho pěkného dny nasedly do letadla a vydaly jsme se na cestu za dobrodružstvím a novými zážitky. Jelikož Bulharsko není až tak daleko, let netrval velmi dlouho. Když už jsme konečně dorazily do hotelu, kde jsme se ubytovaly, poházely jsme kufry na zem a na pár minut jsme se natáhly na pohodlné hotelové postele. Byl nádherný den, a proto jsme u této činnosti nevydrželi dlouho. Vybalily jsme si plavky, ručníky, opalovací krémy a s velkým nadšením jsme se vydaly směr moře. Cestou jsme na pláži pokukovali po chlapcích a během toho jsme přemýšlely nad plány na večer. Rozhodování nebylo obtížné. Jednotně jsme se shodly na návštěvě některého z místních klubů. Něco si vypijeme, zatancujeme si a budeme balit chlapů, smály jsme se. Koneckonců jsme všechny mladé a svobodné a přijely jsme si sem užít. A přibližně takto probíhaly všechny naše dny a večery naší dovolené.

Aférka na dovolené

Jelikož se už mojí kamarádce u takového typu dovolené stalo, že otěhotněla, doma jsem se na to patřičně připravila. Těhotenství je totiž věc, na kterou ještě nejsem připravená. A kromě toho si myslím, že těhotenství je potřeba důkladně promyslet. Vždyť mít dítě je závazek na celý život. Můj přípravný balíček s kondomy sa mi nakonec přeci jenom hodil a to v předposlední den naší dovolené.

těhotenství

I románek byl…

V klubu, který jsme už párkrát navštívily, jsem narazila na jednoho chlapce, se kterým jsem se skvěle bavila, a nakonec jsme spolu skončili na hotelovém pokoji. Co jsme dělali, si asi domyslí každý sám. Ráno jsme si vyměnili telefonní čísla a dohodli jsme se, že si zavoláme. Velmi jsem se na to ale nespoléhala. A přesně tak se i stalo. Dovolená se skončila a my jsme se vydaly na cestu domů. Pro jistotu jsem si ještě udělala těhotenský test, abych si byla jistá, že je všechno v pořádku. Test byl negativní a já byla spokojená.

S kamarádkami jsme si užily kopec legrace, poznaly mnoho nových lidí, ochutnaly množství výborných jídel, užily si moře i noční život. Naše společná dovolená byla určitě skvělým rozhodnutím a Bulharsko doporučuji každému, kdo tam ještě nebyl. Už se těším, co vymyslíme tento rok.

Napsat komentář