Bavlněné pánské trenky Andrie

     Je docela možné předpokládat, že pánské trenýrky jsou možná nejstarším pánským spodním prádlem. Podle některých písemných údajů je s oblibou nosívali občané Říma pod svými charakteristickými tógami. Asi i proto, že trenky mají volný střih, který nikde neškrtí ani netlačí, ale také nic násilím nedrží. Jsou pohodlné a vzdušné. V dnešní době je mladí i starší muži vyhledávají s oblibou. Celé pestré sady trenýrek nechybí v jejich celoročních šatnících. Je z čeho si vybírat. Na našem trhu je řada výrobců spodního prádla včetně známé české značky Andrie.

panske trenky modre
Pánské trenky jsou moc oblíbené, protože jsou pohodlné a vzdušné.

Univerzální pánské trenky Andrie

    Společnost Andrie patří mezi největší dodavatele spodního prádla na českém trhu. Má více než dvacetiletou podnikatelskou historii. Kromě pestrosti produkce nabízí také nejmodernější materiály, kvalitní metodu šití a široký výběr spodního prádla. Rozmanitou nabídku ocení nejen ženy, ale i pánové. V nabídce pánského spodního prádla nechybí oblíbené boxerky nebo obrázkové trenky, které vás pobaví. Nechybí pohodlné klasické trenýrky či slipy, tílka a také funkční spodní prádlo. Z nabídky kvalitních značkových produktů si tak má možnost vybrat každý.

trenky pro pany
Trenýrky jsou symbolem maximálního pohodlí a svobodného neomezeného pohybu.

I lékaři doporučují trenky

   Pro častější nošení trenýrek se přimlouvají i odborníci poukazující na zdravotní důvody. Je všeobecně známo, že varlata potřebují přibližně o 4 °C nižší teplotu, než jakou má lidské tělo. Jedině tak totiž může za optimálních podmínek probíhat zdravá tvorba mužských spermií. A právě z toho důvodu je důležité upřednostnit pánské trenky před těsnými slipy, které mohou způsobit nevhodné přehřívání. Dokonce i mnozí lékaři mužům, kteří řeší zvýšení plodnosti, doporučují nosit trenky a upozorňují na možnou souvislost slipů s poklesem kvality jejich spermií.

Pohodlné a volné pánské trenky Andrie

   Trenýrky jsou symbolem maximálního pohodlí a svobodného neomezeného pohybu. Vzhledem ke svému střihu a velikosti jsou vhodnější pod volnější oblečení. Trenýrky přinášejí pánům pohodlí a komfort díky své volnosti a vzdušnosti. I pánské trenky Andrie mají charakteristický střih a sahají mužům maximálně do poloviny stehen. Typický pro klasické pánské trenky je otvor vpředu doplněný malými knoflíky.

Napsat komentář